Останах изключително доволен от посещението си в Preventica. Впечатли ме топлата и уютна атмосфера, личното отношение и внимание към всеки детайл. Освен това, съм приятно изненадан от бързата реакция и внимание към всяко мое запитване или нужда. Високо-квалифицираният екип убедително ме насърчи да обръщам внимание на своето здраве чрез редовна профилактика и поддържане на здравословен начин на живот.  Зная, че мога да разчитам на тях, когато имам нужда от медицинска помощ.

Алекс Ковачев

Неотдавна посетих Preventica със семейството си и всички бяхме много впечатлени от екипа, обслужването и клиниката като цяло. Специалистите са изключително любезни, много внимателни, обръщат внимание на всеки детайл и отговарят търпеливо на всеки въпрос. Чувствахме се комфортно и спокойно през цялото време. Записването за преглед е бързо и лесно, което е чудесно за хората като нас с натоварено ежедневие, които нямат време за губене.

Препоръчваме Preventica на всички, за които грижата за здравето е приоритет!

Владо Николов, волейболна легенда, съпрезидент на ВК Левски

От момента, в който влязох през вратата, ме посрещнаха топлота, професионализъм и истински ангажимент към моето благосъстояние. Първоначалната консултация ми беше изключително полезна, тъй като медицинският екип отдели време, за да разбере начина ми на живот, историята на моето здраве и личните ми здравни цели. Благодарение на изключителния екип от специалисти на Preventica вече съм наясно със себе си и съм убедена, че предназначението на превантивната медицина е не само за удължаване на живота, но и за подобряване на неговото качество.

Ирена Комитова, издател сп. “Premium Lifestyle”