Лаборатория

лабораторни кръвни изследвания лаборатория Превентика София

В МДЦ Превентика  ви предлагаме пълен набор от ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ и анализи, обхващащи всички аспекти на вашето здраве, включително и генетични тестове.

Тук, под един покрив, можете да се консултирате с опитни медицински специалисти и в същото време да изследвате различни видове биологичен материал – от кръв и урина до фецес и слюнка.

В постоянния си стремеж към предоставяне на най-добри услуги на нашите клиенти, сключихме партньорства с професионалисти в застраховането. Така заедно ние постигаме нашата обща мисия, а именно подобряване на здравето на общите ни клиенти и повишаване стандартите в грижа за здравето.

Застрахователите, с които работим, можете да разгледате тук.

В МДЦ Превентика сме наясно, че удобството е от съществено значение за нашите пациенти. Затова не само предоставяме лабораторни и медицински услуги на едно място, но и осигуряваме лесен достъп до резултатите от вашите лабораторни изследвания, амбулаторни листове, изследвания от образна диагностика, електронни рецепти и всички други документи, издадени от МДЦ Превентика. Чрез нашия онлайн портал за клиенти “ТВОЯТ Е-ПОРТАЛ“, вие имате личен достъп до своето електронно досие, което ви позволява да преглеждате вашите резултати по всяко време и от всяко място.  

В съвременния свят, в който да остаряваме здрави е от все по-съществено значение, превенцията оказва фундаментална роля. И тук е нашата роля – да осигурим специалисти и високотехнологични, прецизни диагностични решения, които ще ви помогнат да водите по-здравословен и активен начин на живот.

В случай че имате въпроси или необходимост от съдействие, ние ще се радваме да помогнем.