SiteGround се довери на медицински център Preventica за профилактичните прегледи на своите служители

сайтграунд

Една от най-големите български IT компании – SiteGround, се довери на първия център за превантивна медицина у нас - Preventica, за годишните профилактични прегледи на своя екип. 

Освен задължителните по ЗБУТ прегледи, стотици служители на SiteGround се възползваха от персонализираните консултации на екипа от висококвалифицирани специалисти в модерната и уютна атмосфера на Preventica. Останалите предимства на центъра, които спечелиха доверието на IT компанията, са ценните насоки на специалистите за превенция на здравето в дългосрочен план, модерната апаратура и възможността за лично здравно досие с лесен онлайн достъп до резултатите от профилактичните прегледи.

SiteGround е българска компания, международен лидер в IT хостинг технологиите и услуги за уеб страници. С повече от 18 години история днес е най-голямата независима компания в своята сфера на дейност, със сървърни центрове в Европа, Азия и Америка и над 2.8 милиона домейна на клиенти в световен мащаб. SiteGround е една от трите компании, които световната платформа за изработка на сайтове WordPress препоръчва. Лидерският екип на SiteGround управлява над 500 души в офисите си в София, Пловдив и Стара Загора. Благодарение на мащабната си ангажираност и инвестиции, за 2020 и 2021 г., SiteGround е носител на над 20 отличия като работодател и обществено отговорна компания в България.

Ако и вие желаете да се погрижите за здравето на вашите служители, можете да се свържете с нас на телефон 0876 320 001.

 

www.preventica.bg

www.siteground.com