ПАКЕТ УСТОЙЧИВО СЪЗНАНИЕ

Добре дошли в страницата на пакет УСТОЙЧИВО СЪЗНАНИЕ!

Създаден, за да отговори пълноценно на индивидуалните нужди, в безопасно и подкрепящо пространство, в което заедно с нашите психолози могат да бъдат преодолени лични и житейски предизвикателствата, и да се достигне до ценни изводи и вътрешна хармония.

Всеки от нас преживява трудни моменти от време на време. Отговорността към психичното ни здраве, обаче, означава да познаваме себе си и да осъзнаваме кога предизвикателствата са част от ежедневния ни живот и кога трябва да потърсим съдействие за тях.  

Мисията на нашите психолози е да помагат на хората да мобилизират собствените си ресурси и да открият скрития си потенциал, изграждайки един достоен, изпълнен с лекота живот, който си заслужава да бъде празнуван всеки ден.

Направете първата стъпка към своя личен баланс, към по-осъзнат и щастлив живот, днес с нашия цялостен пакет от пет трансформиращи сесии „Устойчиво съзнание“ на преференциалната цена от 400 лв.

Сигнали, които показват, че е препоръчително да бъде проведен разговор с психолог:

  • Когато откривате, че дълъг период от време сте притеснени за отминали или бъдещи събития, изпитвате тъга, често ви се плаче.
  • Когато изгубите интерес към дейности, на които преди сте се наслаждавали. Може би сте ограничили срещите с приятелския си кръг и семейството, спрели сте да изпитвате удоволствие от малките моменти на радост.
  • Когато се чувствате зле или сте раздразнителни през по-голямата част от деня всеки ден в продължение на две или повече седмици.
  • В момент на житейско предизвикателство, когато се чувствате зле емоционално, изпитвате тревожност, засилен страх, тъга, борите се с безсъние или зависимости.
  • Когато личните ви отношения са неудовлетворителни, имате токсични взаимоотношения с партньор, приятел, колега.
  • При дълъг период от време без да имате човек до себе си. Изпитвате затруднения да комуникирате и общувате с противоположния пол. Страх ви е да не бъдете отхвърлени и изоставени.
  • Ако приятелският ви кръг е ограничен, изпитвате дискомфорт и затруднения да общувате с непознати хора, притеснявате се да говорите пред публика или се срамувате да не се изложите.

Запознайте се сега с нашите специалисти – Кристиана Стефанова, сертифициран психолог и хипнотерапвет към Българската Асоциация по хипноза и хипнотерапия, и Поли Тончева, член на „Българско дружество на психолозите“.

Запишете си час за консултация и започнете вашето пътуване към по-доброто себе си на телефон 087 6320 001. Ние сме тук и ви очакваме да работим заедно за вашето благополучие.