Медицински център Preventica отбеляза своето официално откриване

откриване Превентика

На 15-ти юни се състоя официалното откриване на медико-дентален център Preventica. Почетни гости на събитието бяха част от инвеститорите, както и водещи представители на дипломатическите, бизнес и застрахователните среди.  По време на откриването беше отслужен  тържествен водосвет от Западно- и Средноевропейски митрополит Антоний.

Сред присъстващите бяха и отбрани представители на медии, които успяха да разгледат медико-денталния център. От своя страна, ръководният екип на Preventica успя да разкаже на гостите за предимствата на новооткритото място, сред които високотехнологична апаратура, доказани лекари с дългогодишен опит, единно персонализирано дигитално здравно досие, улеснен достъп до информация и възможност за бързо и удобно запазване на час онлайн.

„Бъдещето на медицината е преди всичко в превенцията и персонализираната грижа"  е основата на философията, която споделя екипът на Preventica. Това включва анализ и оценка на рисковите фактори и тяхното ограничаване на базата на дългосрочна персонализирана стратегия за здравето, фокусирана както върху лечение, така и върху промяната на начина на живот.