Кампания "Опознай тялото си"

кампания на превентика

Медико-дентален център Preventica стартира новата си кампания „Опознай тялото си“, която през март е насочена към жените и цели да ги насърчи да обърнат повече внимание на собственото си здраве.

По време на кампанията всички жени имат възможност да запишат себе си и любимата си приятелка за тест за костна плътност (DEXA) и да дойдат заедно в Preventica. За всеки заявен преглед в рамките на кампанията Preventica ще предостави един от тестовете като подарък.

С това подаръците и възможността да се погрижите за здравето си в компанията на приятелка не свършват. Само през март можете да се запишете и за ехографско изследване при мамолог, а Preventica отново ще подари прегледа на една от дамите.

Кампанията „Опознай тялото си“ е част от постоянната мисия на Preventica да насърчава здравословния начин на живот и да предоставя най-добрите услуги и най-новите технологии на своите пациенти.

Приятелките, които искат да се възползват от неустоимото предложение да се погрижат заедно за здравето си, могат да се обадят още днес на телефонен номер 0876 320 001.